Osnovne informacije o tvrtki Zebrano d.o.o.

Tvrtka Zebrano d.o.o. osnovana je 2009. godine.

Nakon dvadesetak godina poslovanja na području trgovine i pružanju usluga, naša obitelj odlučila je stečeno iskustvo u poslovanju, ali i tradicijska znanja kajkavskog podneblja, prenošena desetljećima s koljena na koljeno, pretočiti u tvrtku koja će se baviti proizvodnjom tradicionalnih zagorskih prehrambenih proizvoda i zdrave hrane – tako  je nastala tvrtka Zebrano d.o.o.

Samo ime tvrtke – Zebrano, riječ na kajkavskom dijalektu, govori da je naša misija izabrati i staviti na stol naših potrošača ono najbolje iz tradicijskih riznica. Također, naša je misija izabirati najbolje sirovine, najbolje voće i povrće, i pretvoriti iste u posebne i zdrave prehrambene proizvode.

Zebrano iz svog asortimana trenutno nudi izvorne zagorske mlince pripremljene na tradicionalan način po tradicionalnoj recepturi. Nudimo proizvod bez ikakvih umjetnih dodataka, onakav kakav su spremale naše bake i spremaju naše mame. Mlinci su rađeni ručno i pečeni na tabli (vrućoj ploči) kako bi dobili prepoznatljiv okus i teksturu.

Poigrali smo se sa izvornim zagorskim mlincima i dobili smo i nove zanimljive proizvode! Kakvi su to proizvodi? Saznat ćete uskoro!

Zebrano će Vam ponuditi i suho voće, dobiveno drevnim načinom čuvanja hrane – sušenjem. Iz naše ćemo Vam sušare uskoro ponuditi zdrave i ukusne delicije!

Probajte i uživajte u „zebranim“ proizvodima!

Novosti

                  Na riječkom Korzu 02. i 03. srpnja 2015. godine održana je manifestacija „100% Zagorsko“, koja je, kao i lani, ponovno oduševila brojne Riječanke i Riječane, ali i znatiželjne turiste. Tako je riječki Korzo druge godine zaredom postao domaćinom zagorskog zvuka, mirisa…