Sajamska izložba “100% Zagorsko” na Trgu bana Jelačića u Zagrebu

U subotu i nedjelju, 06. i 07. listopada 2012. godine na Trgu bana Josipa Jelačića u Zagrebu održat će se sajamska izložba Krapinsko-zagorske županije pod nazivom „100% Zagorsko“.

„100% Zagorsko“ je manifestacija prodajno-izložbenog karaktera na kojoj će se izlagati proizvodi uzgojeni na tradicijski, konvencionalni, integrirani i ekološki način, te proizvodi tradicijskih obrta Krapinsko-zagorske županije. Cilj manifestacije je zajedničkim snagama kroz prezentaciju proizvoda i usluga promovirati Krapinsko-zagorsku županiju kao destinaciju u kojoj se njeguje tradicija, vrednuje kvaliteta proizvoda i usluga te kao županiju koja na autohtonim proizvodima i tradiciji gradi robne marke i turističke brandove.

Na izložbi će biti izloženo: voće i voćne prerađevine, povrće i prerađevine od povrća, med i ostali pčelinji proizvodi, sir i proizvodi od sira, zagorski mlinci, cvijeće, kao i tradicionalni obrti Krapinsko-zagorske županije.

Drugu godinu za redom na manifestaciji sudjeluje i Zebrano sa svojim proizvodima – izvornim zagorskim mlincima, zelenim zagorskim mlincima sa špinatom te sušenim jabukama, odnosno čipsom od jabuka. Zebrano proizvode ćete moći kupiti po promotivnim sajamskim cijenama, pripremamo za vas i posebne akcijske pakete i još poneko iznenađenje.

Svi ste pozvani da nam se pridružite na Trgu, da se prije svega dobro zabavite, ali i da nabavite 100% zagorske proizvode iz domaće proizvodnje i uzgoja.

Novosti

                  Na riječkom Korzu 02. i 03. srpnja 2015. godine održana je manifestacija „100% Zagorsko“, koja je, kao i lani, ponovno oduševila brojne Riječanke i Riječane, ali i znatiželjne turiste. Tako je riječki Korzo druge godine zaredom postao domaćinom zagorskog zvuka, mirisa…