Okusi Zagorja na letovima Croatia Airlinesa!

Zebrano zagorske mlince od 01. listopada možete kušati i u nebeskim visinama – i to doslovno.

Naime, od 11. travnja 2012. g. Croatia Airlines u svojim zrakoplovima nudi uslugu pod nazivom “Okusi Hrvatske”. Na letovima možete uživati u gastronomiji različitih hrvatskih regija, a specijaliteti iz svakog pojedinog kraja predstavljaju se okusima, mirisima i bojama. Riječ je dakle, o ponudi obroka koji su obogaćeni specifičnim namirnicama određenog kraja, kao i vrhunskim vinima, aperitivima i digestivima.

“Okusi Zagorja”, odnosno enogastronomsko putovanje kroz Zagorje traje od listopada do prosinca 2012. Na letovima se nude specijaliteti zagorske kuhinje poput zagorskih štrukla, bučnice, zlevanke, riječne ribe s maštovitim prilozima i sl., a u ponudi je i vrhunsko bijelo i crno vino, karakteristično za naše podneblje.

Možemo se s ponosom pohvaliti kako i Zebrano zagorski mlinci daju svoj doprinos predstavljanju Zagorja kroz ovu akciju. Na letovima ćete u ponudi pronaći Zebrano zelene zagorske mlince sa špinatom.

U sklopu ove ponude, putnike tijekom ukrcaja u zrakoplov dočekuje instrumentalna glazba karakteristična za pojedini hrvatski kraj, dirigenta i skladatelja Alana Bjelinskog, a regija se predstavlja u putnom časopisu Croatia.

Video isječak koji predstavlja zagorsku ponudu na letovima pogledajte ovdje.

Ostale detalje ove vrijedne ponude možete pronaći na stranicama Croatia Airlinesa.

Novosti

                  Uz Zebrano izvorne zagorske mlince, može se servirati samo savršena pečenka! Mi preporučujemo domaće patke iz slobodnog uzgoja, patke s OPG-a Mario Krog.   OPG MARIO KROG Gornja Pačetina 27 49000 Krapina Croatia T: +385 99 3425 301      …