Okusi Zagorja na letovima Croatia Airlinesa!

Zebrano zagorske mlince od 01. listopada možete kušati i u nebeskim visinama – i to doslovno.

Naime, od 11. travnja 2012. g. Croatia Airlines u svojim zrakoplovima nudi uslugu pod nazivom “Okusi Hrvatske”. Na letovima možete uživati u gastronomiji različitih hrvatskih regija, a specijaliteti iz svakog pojedinog kraja predstavljaju se okusima, mirisima i bojama. Riječ je dakle, o ponudi obroka koji su obogaćeni specifičnim namirnicama određenog kraja, kao i vrhunskim vinima, aperitivima i digestivima.

“Okusi Zagorja”, odnosno enogastronomsko putovanje kroz Zagorje traje od listopada do prosinca 2012. Na letovima se nude specijaliteti zagorske kuhinje poput zagorskih štrukla, bučnice, zlevanke, riječne ribe s maštovitim prilozima i sl., a u ponudi je i vrhunsko bijelo i crno vino, karakteristično za naše podneblje.

Možemo se s ponosom pohvaliti kako i Zebrano zagorski mlinci daju svoj doprinos predstavljanju Zagorja kroz ovu akciju. Na letovima ćete u ponudi pronaći Zebrano zelene zagorske mlince sa špinatom.

U sklopu ove ponude, putnike tijekom ukrcaja u zrakoplov dočekuje instrumentalna glazba karakteristična za pojedini hrvatski kraj, dirigenta i skladatelja Alana Bjelinskog, a regija se predstavlja u putnom časopisu Croatia.

Video isječak koji predstavlja zagorsku ponudu na letovima pogledajte ovdje.

Ostale detalje ove vrijedne ponude možete pronaći na stranicama Croatia Airlinesa.

Novosti

                  Na riječkom Korzu 02. i 03. srpnja 2015. godine održana je manifestacija „100% Zagorsko“, koja je, kao i lani, ponovno oduševila brojne Riječanke i Riječane, ali i znatiželjne turiste. Tako je riječki Korzo druge godine zaredom postao domaćinom zagorskog zvuka, mirisa…