Zebrano zagorski mlinci u Plodinama!

 

 

 

 

S ponosom možemo objaviti da su tvrtke Plodine d.d. i Zebrano d.o.o. potpisale ugovor o plasmanu Zebrano proizvoda u trgovačke centre Plodina!

Time je tvrtka Zebrano d.o.o. svoje proizvode još više približila svojim kupcima i to na cijelom teritoriju Hrvatske. Tako ćete Zebrano artikle moći pronaći u Plodinama u slijedećim gradovima: Čakovec, Čazma, Čepin, Dugo Selo, Đakovo, Gospić, Ivanić Grad, Jastrebarsko, Karlovac, Kostrena, Križevci, Kukuljanovo, Kutina, Ludbreg, Marinci, Matulji, Našice, Nova Gradiška, Ogulin, Osijek, Petrinja, Pitomača, Požega, Pula, Rijeka, Samobor, Sisak, Slatina, Slavonski Brod, Valpovo, Varaždin, Vinkovci, Virovitica, Zabok, Zadar, Zagreb i Zaprešić.

U Plodinama ćete pronaći sva tri artikla Zebrano zagorskih mlinaca – izvorne zagorske mlince 500g i 250g te naše zelene zagorske mlince sa špinatom. Ovih dana radimo prve isporuke u dogovorene poslovnice te se nadamo da će do Uskrsa Zebrano mlinci biti na svim policama!

Trenutno u sve trgovačke lance isporučujemo naše mlince kao promotivno pakiranje – na svaki paket smo pričvrstili naš poznati recept za lazanje od Zebrano zagorskih mlinaca, kako bi sve naše inovativne kuharice i kuhari mogli iz prve ruke isprobati novi recept.

Ne preostaje nam ništa drugo, nego pozvati vas da posjetite najbliže Plodine i potražite svoje omiljene Zebrano mlince!

Novosti

                  Na riječkom Korzu 02. i 03. srpnja 2015. godine održana je manifestacija „100% Zagorsko“, koja je, kao i lani, ponovno oduševila brojne Riječanke i Riječane, ali i znatiželjne turiste. Tako je riječki Korzo druge godine zaredom postao domaćinom zagorskog zvuka, mirisa…