Zebrano proizvodi na iPlac webshop-u

Udruga iPlac

Odnedavno Zebrano proizvode, zagorske mlince i čips od jabuke, možete pronaći u web shopu Udruge Iplac.

Udruga Iplac okuplja tim istomišljenika, zaljubljenih u izvorno hrvatsku i domaću hranu. Cilj joj je što veći broj sugrađana upoznati sa malim proizvođačima koji proizvode kvalitetnu hranu, a koja nam sve više nedostaje u našim modernim životima.

Iplac je webshop koji zastupa proizvođače sa ruralnih područja Hrvatske te putem webshop usluge Udruga distribuira kvalitetne i zdrave proizvode hrvatskih proizvođača. Proizvodi koje možete naći na webshop-u nude veliku vrijednost za uložen novac, jer što je vrednije od kvalitetne hrane koja optimalno održava zdravo tijelo te zdrav i jako zadovoljan duh. Svi proizvodi su isključivo domaći i autohtoni, proizvedeni s puno ljubavi i poštovanjem prema prirodi i njenim blagodatima. Rađeni su na stari, domaći način po provjerenoj recepturi.

Posjetite Iplac webshop, provjerite ponudu domaćih i zdravih proizvoda i s povjerenjem naručite ono što vam se svidi. Naravno, u ponudi su i Zebrano mlinci i čips od jabuke!

Novosti

                  Uz Zebrano izvorne zagorske mlince, može se servirati samo savršena pečenka! Mi preporučujemo domaće patke iz slobodnog uzgoja, patke s OPG-a Mario Krog.   OPG MARIO KROG Gornja Pačetina 27 49000 Krapina Croatia T: +385 99 3425 301      …