Zebrano na Zagorskom gospodarskom zboru u Krapini

 

 

 

 

I ove godine će se u Krapini u sklopu Tjedna kajkavske kulture Krapina 2013., održati manifestacija Zagorski gospodarski zbor, 21. po redu.

Najveće je to okupljanje i promocija gospodarstvenika u Hrvatskom zagorju, a održati će se u dvorani i na vanjskim prostorima OŠ Ljudevit Gaj Krapina, od 12. do 14. rujna 2013. godine. Vlastite usluge i proizvode će promovirati gospodarstvenici iz Zagorja, grada Zagreba, osam kajkavskih županija, te susjedne Slovenije. Sudjelovati će i nositelji obrta – od tradicijskih do suvremenih. U sklopu Zbora održavati će se razne prezentacije i promocije, pa će se tako među ostalim pokazati način proizvodnje dječjih drvenih igračaka, predstaviti turistička ponuda kajkavske regije, slušati zagorska glazba, nuditi zagorski specijaliteti i još mnogo toga.

Organizatori Zagorskog gospodarskog zbora su Obrtnička komora Krapinsko-zagorske županije, HGK Županijska komora Krapina, suorganizatori Krapinsko-zagorska županija i Grad Krapina, a operativni-izvršni organizator Radio Kaj na čijim stranicama možete pronaći i aktualni popis izlagača.

Na “domaćem terenu” će nastupiti i Zebrano sa svojim proizvodima, a za posjetitelje kao i uvijek, pripremamo zanimljiva iznenađenja. Tijekom sajma posjetitelji i naši dragi kupci će moći kupiti naše proizvode po promotivnim cijenama.

Novosti

                  Na riječkom Korzu 02. i 03. srpnja 2015. godine održana je manifestacija „100% Zagorsko“, koja je, kao i lani, ponovno oduševila brojne Riječanke i Riječane, ali i znatiželjne turiste. Tako je riječki Korzo druge godine zaredom postao domaćinom zagorskog zvuka, mirisa…