Zebrano na Zagorskom gospodarskom zboru u Krapini

 

 

 

 

I ove godine će se u Krapini u sklopu Tjedna kajkavske kulture Krapina 2013., održati manifestacija Zagorski gospodarski zbor, 21. po redu.

Najveće je to okupljanje i promocija gospodarstvenika u Hrvatskom zagorju, a održati će se u dvorani i na vanjskim prostorima OŠ Ljudevit Gaj Krapina, od 12. do 14. rujna 2013. godine. Vlastite usluge i proizvode će promovirati gospodarstvenici iz Zagorja, grada Zagreba, osam kajkavskih županija, te susjedne Slovenije. Sudjelovati će i nositelji obrta – od tradicijskih do suvremenih. U sklopu Zbora održavati će se razne prezentacije i promocije, pa će se tako među ostalim pokazati način proizvodnje dječjih drvenih igračaka, predstaviti turistička ponuda kajkavske regije, slušati zagorska glazba, nuditi zagorski specijaliteti i još mnogo toga.

Organizatori Zagorskog gospodarskog zbora su Obrtnička komora Krapinsko-zagorske županije, HGK Županijska komora Krapina, suorganizatori Krapinsko-zagorska županija i Grad Krapina, a operativni-izvršni organizator Radio Kaj na čijim stranicama možete pronaći i aktualni popis izlagača.

Na “domaćem terenu” će nastupiti i Zebrano sa svojim proizvodima, a za posjetitelje kao i uvijek, pripremamo zanimljiva iznenađenja. Tijekom sajma posjetitelji i naši dragi kupci će moći kupiti naše proizvode po promotivnim cijenama.

Novosti

                  Uz Zebrano izvorne zagorske mlince, može se servirati samo savršena pečenka! Mi preporučujemo domaće patke iz slobodnog uzgoja, patke s OPG-a Mario Krog.   OPG MARIO KROG Gornja Pačetina 27 49000 Krapina Croatia T: +385 99 3425 301      …