Zebrano zagorski mlinci u emisiji Kuhajmo zajedno na HTV2

almo catlakZebrano zagorski mlinci biti će predstavljeni u seriji emisija Kuhajmo zajedno na HTV 2, i to u tjednu od 09. – 14. prosinca 2013.

Emisija Kuhajmo zajedno je relativno novi projekt našeg poznatog kuhara Alma Čatlaka, koji je dugi niz godina svoja jela pripremao u emisiji Dobro jutro, Hrvatska, a od nedavno ga možemo gledati svakodnevno na 2. programu HTV-a u spomenutoj emisiji Kuhajmo zajedno. Almo je rođen je u Rimu i tamo živio nekoliko mjeseci. Nakon toga živio je u Njemačkoj, gdje su njegovi roditelji vodili restoran i tamo je naučio raditi prolazeći kroz sve faze restoranskog posla. Kad se vratio u Zagreb, baki je pomagao oko kuhanja i kako vjeruje, upravo je od bake naslijedio ljubav prema kuhanju, odnos prema namirnicama i osjećaj za njihovo sljubljivanje. Televizijska priča počinje 2005. godine. Važno je spomenuti i da Almo vodi video kuharski portal Crochef.com na kojem je moguće pregledati snimljene video recepte.

U emisiji Kuhajmo zajedno biti će predstavljeno pet recepata sa zagorskim mlincima Zebrano, u kojima će mlinci biti predstavljeni ne samo na tradicionalni, već i na nove i  inovativne načine. Tako će biti predstavljeni i zanimljivi recepti za koje se mogu iskoristiti Zebrano mlinci sa špinatom.

Ostatak informacija o snimljenim prilozima ostavljamo tajnom, budite s nama, otkrijte nove recepte i uživajte u Almovim majstorijama!

Emisije će ići radnim danom od ponedjeljka do četvrtka oko 18 sati, te u subotu 14. prosinca oko 12 sati.

Novosti

                  Na riječkom Korzu 02. i 03. srpnja 2015. godine održana je manifestacija „100% Zagorsko“, koja je, kao i lani, ponovno oduševila brojne Riječanke i Riječane, ali i znatiželjne turiste. Tako je riječki Korzo druge godine zaredom postao domaćinom zagorskog zvuka, mirisa…