Zebrano na 100% Zagorsko 2015 u Rijeci

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Na riječkom Korzu 02. i 03. srpnja 2015. godine održana je manifestacija „100% Zagorsko“, koja je, kao i lani, ponovno oduševila brojne Riječanke i Riječane, ali i znatiželjne turiste. Tako je riječki Korzo druge godine zaredom postao domaćinom zagorskog zvuka, mirisa i okusa.

Drugog dana manifestacije održan je prodajno-izložbeni sajam na kojem su se na 46 izložbenih i prodajnih štandova našli najbolji i najkvalitetniji proizvodi sa zagorskih polja i pitomih brežuljaka uzgojeni na tradicijski, konvencionalni, integrirani i ekološki način. Među izloženim proizvodima našli su se i izvorni zagorski mlinci Zebrano. Za posjetitelje je pripremljen i bogat animacijski program, od tamburaša, živih krapinskih neandertalac, Družbe vitezova zlatnog kaleža, plemićka kočija sa konjima i još mnogo toga.

U petak je održana i degustacija zagorske purice sa Zebrano mlincima, koju su građanima podijelili gradonačelnik Rijeke Vojko Obersnel i župan Krapinsko-zagorske županije Željko Kolar.

Moramo istaknuti da smo uživali u Rijeci, u samom gradu, ali najviše u druženju sa Riječanima koji su nas lijepo primili i učinili da se osjećamo i više nego dobrodošlima.

Vidimo se i dogodine!

Novosti

                  Na riječkom Korzu 02. i 03. srpnja 2015. godine održana je manifestacija „100% Zagorsko“, koja je, kao i lani, ponovno oduševila brojne Riječanke i Riječane, ali i znatiželjne turiste. Tako je riječki Korzo druge godine zaredom postao domaćinom zagorskog zvuka, mirisa…