Usluga sušenja voća, povrća i ljekovitog bilja

Sušeno voće, povrće, a da ni ne spominjemo ljekovito bilje, imaju sve veću vrijednost i ulogu u suvremenoj zdravoj prehrani. Sušenje namirnica i njihovo čuvanje u tom obliku, jedna je od najstarijih metoda očuvanja hrane i hranjivih svojstava namirnica, a potječe još iz pradavnih vremena, kada se u tu svrhu koristila sunčeva energija ili energija vjetra. Postupkom sušenja se iz namirnica uklanja voda, do onog udjela u kojem ona više ne može sudjelovati u kemijskim reakcijama niti biti pogodna sredina za razvoj mikroorganizama.

Zebrano d.o.o. vam nudi uslugu sušenja vašeg voća, povrća ili ljekovitog bilja u našoj sušari. Postupcima sušenja voća, povrća i ljekovitog bilja se bavimo već nekoliko godina, što za svoje potrebe, što za potrebe klijenata. Tijekom ovog vremena skupili smo iskustvo u sušenju raznih vrsta voća, povrća i ljekovitog bilja.

Svakom klijentu pristupamo zasebno kako bismo mu isporučili najbolju moguću uslugu. U mogućnosti smo klijentima pružiti i uslugu dostave robe na sušenje i povratno.

Obratite nam se s povjerenjem i zatražite ponudu – mobitel 098-460-484 ili e-mail: info@zebrano.hr

Ostale kontakt informacije.

Izdvojiti ćemo neke od namirnica s kojima smo najviše radili:

jabuka (čips od jabuke ili na osmine)

 

 

 

 

 

 

kruška (kao čips ili na osmine)

aronija (za čaj)

jagoda

naranča (za čaj)

rajčica (paradajz)

 

 

 

 

 

 

češnjak

cikla (čips od cikle)

 

 

 

 

 

 

kelj (čips od kelja)

bučine koštice (priprema za proizvodnju bučinog ulja)

bazga (cvijet)

 

 

 

 

 

 

kopriva

 

 

 

 

 

 

Novosti

                  Uz Zebrano izvorne zagorske mlince, može se servirati samo savršena pečenka! Mi preporučujemo domaće patke iz slobodnog uzgoja, patke s OPG-a Mario Krog.   OPG MARIO KROG Gornja Pačetina 27 49000 Krapina Croatia T: +385 99 3425 301      …